Bulk Cement Tanker Trailer

Bulk Cement Tanker Trailer

bra pris 3 axlar 40 kubikmeter släpvagn för cementtankfartyg till salu Bulk cementtankvagnsvagn är en speciell släpvagn för transport av stora mängder dammaterial (bulkcement). Det är lämpligt för transport och pneumatisk lossning av pulvertorr material med partikel ...

Produktinformation

bra pris 3 axlar 40 kubikmeter släpvagn för cementtankfartyg till salu

Trailer för bulkcementtank är en speciell släpvagn för transport av stora mängder dammaterial (bulkcement). Det är lämpligt för transport och pneumatisk lossning av pulvertorr material med partikeldiameter mindre än 0,1 mm, såsom flygaska, cement, kalkpulver och malmpulver.

Tankbilen för transportbilen för pulver och partikelmaterial antar den dubbelkoniska inre lutningens horisontella struktur, dubbelrörsintaget, dubbelrörsmatningen, urladdningshastigheten och resthastigheten uppfyller alla kraven i industristandarden.

40cbm stora cementtankvagnsvagn har 2 manhålhål, mer än 45 cbm volym kommer att utforma 3 manhålhål.

WUHU FUDA eller YANBIAN BOHAI 12cbm dubbelcylindrig luftkompressor och WECHAI 4102 dieselmotor.

Släpvagnens chassi med bulkcement använder dagens avancerade utrustningsteknologi, luftfjädringsanordning, minskar vibrationspåverkan från vägen till fordonet, transportprocessen på grund av vibrationer, kommer att orsaka ömsesidig friktion mellan partiklarna i torrmurbruk och andra komponenter, friktionen mellan innerväggen i tanken och materialet och främjar segregeringen.

välkommen till att du besöker vår fabrik när du kommer till Kina, kan du kontakta mitt whatsapp-nummer: +8618766138598.

Hot Tags: trailer för bulkcementtankfartyg, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like