Cement Bulker Trailer

Produktinformation

Det är ett dedikerat fordon för stora mängder dammmaterial (bulkcement) transport lämplig för flygaska, cement, kalkpulver, partikeldiameter av mineralpulver på högst 0,1 mm pulvertorkning och pneumatisk transport av materialutmatningsmaterial, vid lossning av vertikal höjden på 15m, men också nivån på överföringsavstånd på 5m. Vår fabrik har V-form och W-formen cementbulker trailers.Can tillverkar släpvagnarna enligt kundernas efterfrågan.

45m3

image001.jpg

3 axlar

image003.jpg

fördelar

1. Med hjälp av helautomatisk dator CAD-designteknologi är tankar med automatisk längd / ring på svetssömmen fasta och jämn, kan vara oberoende lagerförvaring, leverans olika slipmedel, lasthastighet, låg återstående hastighet, säkerhetsprestanda är hög, lätt att driva.
2. Tankkroppen svetsar vid ena sidan och i form av två sidor och är en gång rullade av stor tankvalsmaskin med vacker och hög tillförlitlighet.
3. Bra perforans av enkel konstruktion, bekvämt underhåll, vulkanisering. Kan välja luftkompressor med direktdriven växellåda (valfri bältesdrift och motordrift).

Specifikation

Cementpulvervagn

Dimensionera

10000mmx2500mmx4000mm (anpassad)

Kapacitet

45m3

Tankkropps tjocklek

5mm

Avsluta plåttjockleken

6mm

Manhole Cover

2 st

Luftkompressor

Wuhu Fuda 12 cbm dubbelcylinder

Dieselmotor

Weichai 4102

Huvudbalkar

Kolstålmaterial

Axel

3 axlar, 13Tons FD Brand, 16Ton bromsbelägg

Landningsställ

28T lyftkapacitet med två hastigheter

King Pin

2,00 eller 3,5 tums inklämningsstift

Suspension

Mekanisk upphängningsförnyad typ

Däck

12R22.5 * 12st

Obs! Alla detaljer som inte nämns ovan bör överensstämma med kinesiska regler. Om någon komponent eller struktur ändras, ska priset ändras i enlighet med detta.

Hot Tags: cement bulker trailer, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like