Side Lifter Container Trailer

Side Lifter Container Trailer

Conatiner sidoflyttaren är en tuff konstruktion som gör den till en pålitlig utrustning med minimala underhållskrav. Den kan hantera behållarrörelser på vilken typ av terräng som helst och som ingår i en lågkostnadsterminal.

Produktinformation

        Du kan transportera dina behållare var som helst och när som helst via väg. Förmågan att arbeta självständigt utan att behöva stödja annan utrustning vid lastning och lossning gör det möjligt att transportera containrar på väg. Dubbla staplade behållare. Nu när de kan fungera bra i begränsade utrymme kan behållarens sidlyftare säkert och snabbt stapla fullt lastade 20ft och 40ft behållare ovanpå varandra. Driftskostnader - Med behållarens sidoplyser reduceras driftskostnaderna kraftigt. Detta beror på att behållaren och inte släpvagnen normalt lämnas hos kunden. I många tillfällen är kunden kvar med släpvagnen, vilket är ett oproduktivt sätt att använda en utrustning. För containerns sidolift är det produktivt under dagen lastning, transport och lossning av containrar från ett jobb till det andra. En container sidlyftare kan användas för att transportera många andra lastar än bara behållarna. Den kan hantera industriell utrustning, specialiserade behållare som bärbara byggnader, bränslebehållare och så vidare.

null7a4e5eca7c1c651b_副本

Vi kan installera BPW, FUWA, JIII och annan märkesaxel efter dina önskemål. Däckmodell är också valfri, våra lastbilar och släpvagnar anpassas, välkommen din förfrågan!

Specifikation

kranar

Typ

Sidoliftning RH Std eller LH Std

Max. Lyftkapacitet

37000kg

Max. arbetsområde

4000 mm

Max. stabiliseringsutsträckning

3200 mm

Design Standard

GB / T 3811-2008

Containertyp

40 fot

Material

High Tensile Steel

Optimal Gap Trailer till Container

400 mm

Maximal Gap Trailer till Container

1500 mm

Hydrauliskt system  

Hydrauliska riktningsventiler

RADK-TECH SHANGHAI

Max. tryck på hydraulsystemet

28 MPa

Elstyrning Syste m

Fjärrkontroll

NBB Tyskland

Spänning

12V

Övriga

Kabelhållare

IGUS

PUMP


Pump för att länka lastbil och kran

XP80 Hydro Leduc Frankrike XP80


Hot Tags: sidoflygcontainertrailer, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like