Semi-trailer för dropside-behållare

Semi-trailer för dropside-behållare

Dropside container semi trailer, den kan transportera 20ft och 40ft container och lös last, vi kan designa sidoväggens höjdmått enligt ditt transportbehov, det kommer att vara verktygsvagnar för ditt företag.

Produktinformation

varmförsäljning 3 axlar dropside container semitrailer tillverkad i porslin

Dropside liknar flatbilar, men den har sidoväggen. Det används vanligtvis för att transportera bulklast, vid vissa tillfällen kommer det att bli bruksvagn för att transportera containrar.

Denna typ av släp är sammansatt av ett golv och en sidovägg som sträcker sig vertikalt uppåt som visas i röd figur ovan. Dessa sidoväggar sträcker sig från sidokanten på trailerns golv. Sidoväggen är en konstruktion av flera vertikala stolpar där varje stolpe definierar en inre yta som är anordnad

i ett gemensamt plan såväl som ett försänkt parti.

3_ 副本

Yttre dimension

12500 * 2500 * 2550mm

Sidoväggens dimension

1000 mm eller anpassade

Lastvikt

30-60tons

Behållare vridlås

12 st

Strålkastare

Q345B stål Strålens höjd är 500 mm,

övre plattan är 14mm, den nedre plattan är 16mm, den mellersta plattan är 8mm

Axel märke

3 axlar, 13 ton märke FUWA / BPW

Kung   stift

2 ”eller 3,5”, varumärket JOST

Landningsställ

Standard 28 ton JOST varumärke

Suspensionssystem

Mekanisk upphängning

Stålfjäder

90mm (W) * 16mm (T) * 10st

Däck

12 R22,5 * 12st eller modell

Broms

6 kammare bromssystem

Verktygslåda

1 enhet

Vår fabrik anser att noggrann och tankeväckande service och ständig innovation av produktteknologi och lika viktigt, alltid med "100% kundnöjdhet" som vår affärsprincip, med "kvalitet ja livslinje" som vår kärnverksamhet, för varje användare större bekvämlighet och tillfredsställelse, servicesystemet för att säkerställa att vi kan tillhandahålla tillfredsställande service för alla användare, omfattande för försäljning, försäljning, efterförsäljningssystem för att lösa alla dina problem, företaget med sin starka tekniska kraft, avancerad behandlingsteknik, överlägsen produkt kvalitet, tillfredsställande kundservice, för samhället erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter, med det stora antalet kunders erkännande.

QQ 图片 20180904190102_ 副本

Vi kan designa bästa leveranslösning för att spara fraktkostnader för varje kund. Som bilder på semitrailer på sidan vägg, kan 3 enheter staplas till frakt tillsammans spara cirka 1000 USD än en enhet ensam frakt.

mmexport1540697404764_ 副本

Hot Tags: semitrailer för dropside container, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like