Fence Cargo Trailer

3 axlar 60 ton staket semitrailer, det kan transportera 20ft och 40ft containrar och lös last, vi kan utforma sidoväggen och staketets höjddimension enligt din transportbehov, det kommer att vara verktygsvagnar för ditt företag.

Produktinformation

kundanpassade 3 axlar 60 ton staket semitrailer till salu

Semitrailers Fence Cargo truckar är främst lämpliga för mellan- och långdistanstransport av frukt, grönsaker, ris och jordbrukslast och så vidare.

--- För att minska släpvagnens tyngd, designar vi släpstrukturen enligt användarens transporterande last. Den lägsta vikten av vår släpvagn kan skrivas till 5,6 ton. Vår släpvagn kan skapa mer vinstvärde om vi möter lasten.

--- Chassiet är stege, den längsgående balkdelen är H-formad. Den har god styvhet och hög hållfasthet.

--- Högkvalitativ kaross och höghållfast stål för tung lastkapacitet med lätt trottoarkant.

--- BPW, FUWA eller certifierade kinesiska axlar

--- ABS-bromssystem

--- WABCO Vehicle Control System

--- JOST, FUWA eller kinesiskt märke parkeringsben och king pin

--- Luft och mekanisk upphängning

--- Stärk chassinstruktionen

FD-förtjockad verktygslåda med rostfritt stål dold lås, det kan sätta några verktyg och delar.

Vi använder stärka och förtjocka den mekaniska upphängningen, 90mm (bredd) * 16mm (tjocklek) * 10 st bladfjäder, tunga 14 ton JIII-axlar för dåligt vägtillstånd, dubbla däck kan ladda mer kapacitet

Anpassat staket och sidoväggshöjdmått enligt kundtransportbehov, vi skickar dig ritning för att bekräfta med dig och sedan starta vår produktion.

Välkommen att du besöker vår fabrik när du är gratis, vi kan ge dig den bästa lösningen beroende på dina krav.

Om leveransvillkor, vi har bulklast, rullning, platt rack och Container. Vi kommer att välja det bästa som kan spara mycket fraktkostnader för varje kund, vi är professionella lastbilsvagnsteam, så att vi har mer än 20 års erfarenhet av produkt, försäljning och seriv, vår kvalitetsavdelning fokuserar på huvuddetaljer, som huvudsakliga balk, axlar och upphängning.

Hot Tags: staketlastvagn, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like