Stängsel Semi Trailer

Stängsel Semi Trailer

multifunktions 3 axlar 40ft staket semitrailer tillverkad i Kina Välkommen att besöka vår fabrik, vi kan designa universalvägs semitrailer enligt din transportbehov, lätt kapacitet och tung kapacitet båda är enkla för vår ingenjör. Vi kan tillhandahålla ritning om stängsel semi trailer för dig för ...

Produktinformation

flerfunktions 3 axlar 40ft staket semitrailer tillverkad i Kina

Välkommen att besöka vår fabrik, vi kan designa flera släpvagnar för staket efter din transportbehov, lätt kapacitet och tung kapacitet båda är enkla för vår ingenjör. Vi kan tillhandahålla ritning av staket semitrailer för dig som referens, efter att du har bekräftat det kommer vi att starta vår produktion.

för stängselbräda och fallhöjdsdimension är det anpassat. Detta är 1 m släppsida och 0,5 m staketskort beror på våra kunders kundkrav i Nigeria, du kan berätta för mig dina specifikationskrav, låt oss utforma lämplig och hållbar släpvagn för att hjälpa dig utveckla mer bra affärer i ditt land.

Våra 8 enheter 3 axlar stängs semitrailer med 0,6 m släppsida och 1,2 m staketskiva

Suspension: Lätt design. Högstyrkt material med stark bärförmåga, anmärkningsvärd slitstyrkaegenskap och prestandastabilitet och lång livslängd. Hjulspår kan justeras enkelt och exakt, vilket skyddar däcken mot onormalt slitage. Klarat strikt bänkprovning och vägprovning.

Axel: Speciellt bearbetad spindel i ett stycke av högkvalitativt låglegerat stål, som har stark lastkapacitet, lång livslängd, låg vikt och anmärkningsvärd prestanda. Bromssystemets höga bearbetningsprecision gör bromsprestanda mer stabil.

Vi har så många certifieringar för alla semitrailers, vi kan producera European Standard och American Standard två olika typer av släp beror på ditt land begränsat.

Välkommen att du kommer till Kina för att besöka vår fabrik, kolla vår starka produktionslinje för släpvagnar.

Hot Tags: staket semitrailer, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like