40ft container semitrailer

Det här är en typ av släpvagn som används för att transportera vanlig last eller behållare. Om du transporterar en behållare behöver du ett behållarlås på släpvagnen. Vanligtvis är det en lätt konstruktion av höghållfasta konstruktionsdelar som kan användas tillsammans med en traktortruck.

Produktinformation

Semitrailer är användbar på egen väg genom att den är utformad för att tillhandahålla ett specialt lätta semitrailfordon som ökar lastkapaciteten.

Med den förbättrade upphängningen är lasten på transit säkrad för att förhindra skador. I allmänhet kan denna släpvagn lätt och snabbt manövreras och laddas utifrån standardladdningsprocedurer.

Halvplattformen släpfordon är möjlig genom paret av längsgående stödbjälksektioner, vanligtvis åtskilda i ett parallellt arrangemang.

Dessa sträcker sig framåt från släpvagnens bakre sektion mot en väggposition till framsidan i vinkelrät sikt mot stödbalkarna.

flatbuss semitrailer

Fudeng Factory har mer än 20 års erfarenhet av produktion, utveckling och försäljning, så att du kan berätta ditt krav på specifikation, så ska jag ge dig bästa pris enligt din efterfrågan. Våra huvudprodukter inkluderar flakvagnshållare semitrailer, sidovägg semitrailer, släpvagnsvagnar, sidoflytare släpvagnsvagn, släpvagnsvagn, avtagbar släpvagnsvagn, utdragbar släpvagn, bränsletankbil, släpvagnsvagn, släpvagnsvagn, släpvagnsvagn , dumper, traktor, oljetank truck, vattentank lastbil och så vidare, välkommen att du besöker vår fabrik när du är ledig.

Hot Tags: 40ft container semitrailer, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like