Skelett Full Trailer

Skelett Full Trailer

Högkvalitativ skelett full trailer till salu Detta är skelett full trailer för Demokratiska republiken Kongo kunden, totalt 4 axlar, vi väljer BPW varumärke och tysk typ suspension enligt kundens efterfrågan. Vi konstruerade specail dimension för full trailer eftersom vår kund behöver ...

Produktinformation

Högkvalitativ Skeletal Full Trailer till salu

Detta är skelett full trailer för Demokratiska republiken Kongo kunden, totalt 4 axlar, vi väljer BPW varumärke och tyska typ suspension enligt kundens efterfrågan. Vi konstruerade specail dimension för full trailer eftersom vår kund behöver transportera sin oljetank. Om du kan skicka mig dina specifikationskrav, kan vår ingenjör rita mest lämpliga lastbilar och släpvagnar.

BPW varumärke axel är känd, det finns en bra efterförsäljningstjänst i Afrika, med tysk typfjädring, bästa specifikation! Axelkvaliteten, främst i bromsverkan och bromsklossens livslängd och stabilitet. Även BPWs två telluridarmar är väldigt fasta för att låsa fast på Telluride-stenterna (bromsarna är så tjocka att de är fasta med hjälp av det vanliga rotationshuvudet) och till och med omöjliga för hand och rullarna på Telluriden är mycket väl utformade.

För mer information, välkommen till förfrågan !!!

全挂骨架

Hot Tags: skelett full trailer, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like