LNG Trailers

Liquefied Natural Gas / Lng släpvagnar Fe aure - lng släpvagnar Dessa släpvagnar är optimerade för maximal nyttolast och hållbarhet i svår terräng. Deras robusta design är idealisk för grova vägförhållanden. Våra isoleringsinstallationsmetoder garanterar ökad effektivitet och mindre förlust av produkt ....

Produktinformation

Flytande naturgas /   lng släpvagnar
Fe ature - lng släpvagnar
Dessa trailers är optimerade för maximal nyttolast och hållbarhet i svår terräng. Deras robusta design är idealisk för grova vägförhållanden. Våra isoleringsinstallationsmetoder säkerställer ökad effektivitet och mindre förlust av produkten. Rörarbetet på dessa släpvagnar är ergonomiskt utformat för att ge enkel åtkomst och drift samtidigt som underhållsbehoven minskar.
Pneumatiska och mekaniska upphängningssystem ger både komfort och ökad säkerhet. Högkvalitativ yta och färgfärg gör att din logotyp lätt kan ses, ökat varumärkesigenkänning och ger mervärde överallt dina släpvagnsrullar.
Fudeng tillverkar dessa släpvagnar med en mängd olika alternativ. Storleksanpassning och kapacitet kan anpassas för att möta kundernas behov. Vi kommer gärna att anpassa de alternativ du behöver. Vi bygger våra släpvagnar för att bära stora nyttolaster och rymma en mängd olika pump- och drivtyper.

52.6cbm Lng släpvagnar

image001.jpg

image003.jpg

image005.jpg

Specifikation-lng trailer

Tankar Essential Information

1

Dimensioner (längd * bredd * höjd)

13 tusen × 2500 × 3950

2

Beräknad vikt i vikt

18890KG

3

Payload

21110KG

4

Totalvikt

40000KG

Shell Of Tanker

1

Design temperatur

Till -196 ℃ inre tank

2

Designtryck

0,68 MPa inre tank

3

Korrosionstolerans

0mm inre tank

4

svetsfogfaktor

1,0

5

Större material av bärtryck

Innertank Tankkropp: S30408 ​​/ S30408Ⅲ

Innertank Slutplatta: S30408

6

fack

ETT


40ft Lng behållare tank valfritt

image007.jpg

Vi Shandong Fudeng Automobile CO, Ltd är en ledande tankfartyg och trailers tillverkare i Kina. Vi kan producera alla typ eller Tanker Semi-Trailers som är gjorda av kolstål, rostfritt stål och aluminiumlegering. Flatbed Trailers, Lowbed Trailers, LPG Tanker Semi Trailers, LNG Tankers.

Hot Tags: LNG släpvagnar, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like