Avtagbar svännhals lågbäddstrailer

Avtagbar svännhals lågbäddstrailer

Löstagbara släpvagnar med svävhals har en king-pin svanhals som håller sig fast på traktorn och lossnar från huvudvagnens däck, vilket ger ett sätt att ladda och lossa stor utrustning. Den kan ladda 30-100 ton enligt din transportbehov vara ditt bästa val, vänligen bli din förfrågan!

Produktinformation

FUDENG anpassad kapacitet avtagbar svanhals lågbäddvagn

"Avtagbara svanhalssläp" är en form av släpvagn med dubbeldäck som är utformade för att dra alla typer av tung utrustning. Enkelhet och säkerhet vid lastning är de viktigaste funktionerna. Lastning på baksidan av en släpvagn ökar i fara när utrustningen blir tyngre, högre och bredare. De högre vikterna och det högre tyngdpunkten på dagens överdimensionerade bygg-, jordbruks- och skogsutrustning kräver att både lasthöjden och transporthöjden är betydligt lägre än våra släpvagnsvagnar.

avtagbar svännhals lågbordsvagns hydrauliska kraftverk är JAC-märket 12KW

柴油机

hydrauliskt avtagbart svanhals är lätt att köra maskin och utrustning på lastdäck vid framrampen

frontlastdäck är anpassad dimension (längd och bredd) beroende på din transportbehov, vi kan också designa breddad enhet om du behöver bredare plattform

om axlar och däck, det är valfritt för våra kunder. vi använder 16 ton AN märkesaxel och TRIANGLE märkesdäck med 11,00R20 modell, last 80 ton tung maskin.

Välkommen att du besöker vår fabrik, vi har 24 timmars onlinetjänst för att erbjuda lösningar för alla kunder

Hot Tags: avtagbar svanhals lågvagn, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like