45 fots längd behållare Semi Trailer avskurna fartyget av 40HQ behållare. FUDENG gjorde det!

- Mar 16, 2018-


Vi fick en förfrågan från klienter att de behöver vår fabrik för att producera kundanpassade flak Container Semi Trailer med 45 fots längd, eftersom de måste tranposrt 20ft och 40ft 45 fots längd behållare.


Poängen är att det finns ingen bulk lastfartyg till våra kunders port, och frakten av RORO är extremt dyra. Vår ingenjör råda klienten att anta den lösning som skär av den bakre delen att sätta två uppsättningar av semi trailer i en uppsättning 40HQ behållare. Det är riktigt bra!


Och här är det svårt att 45fe längd är alltför länge om vi avskurna från baksidan, finns det nästan 2,3 meter från baksidan blir avskurna! Vad en chanllenge sak! Vår ingenjör sa vi måste utforma de bästa semi-trailers till våra kunder! Vi kan göra det!


Efter över och över revidera och bekräfta med klienterna, sist vi gjorde det! Vi testar hundratusentals gånger kontrollera designen hålla clent's semi släp på bra konkurenskraftiga när transport, även efter 10 års användning!


Nu spelar dessa flak semi släpvagnar och skelett semi släp sin roll i klienter land. Det är så glada att tillfredsställa våra kunder varje krav!


Mer information kontakta Rebecca Tang på telefon/Whatsapp: +8617686626883

E-post: rebecca@fudengtrailer.com