Aluminiumbränsletank Semi Trailer med ett utrymme Fem vågplatta för långdistanstransportering

- Mar 15, 2018-

En kund gör affärer för att transportera bränsleolja över gränser mellan flera länder i Afrika. Eftersom klienten har högsta krav på god tanke på bränsle tnak semitrailer och bryr sig om transportkostnader och underhållskostnader.

aluminum semi fuel tank trailer.jpg

Det finns huvudsakligen tre punkter som kunderna bryr sig om: Tara Vikt, Maintanence och Price. Enligt kundernas krav rekommenderar vi våra kunder Aluminium Alloy Tank Body och Carbon Steel Chassis Bränsletank Semi Trailer med ett utrymme med fem vågplattor. Våra fördelar enligt nedan:


  1. Aluminium Alloy Tank Body har lättare tjockvikt än kolstål tankpojke;


  2. Aluminiumlegeringstank Kroppen behöver inte måla på utsidan, för långväga korstransport, den glänsande ytan är lätt att underhålla, och behöver inte ommålas efter flera års användning, spara mycket underhållskostnader för kunderna.


  3. Ett fack med fem vågplattor design, eftersom våra kunder bara behöver transportera en typ av bensinolja med denna bränsletank semi trailer. Ett fack med fem vågplattformar för att skydda den flytande oljan från att flyta, minska faran vid transport.


  4. Vi installerade också ångåtervinningssystemet för kunder att minska risken vid transport.


  5. Chassi av karbonstålmaterial antas eftersom vi tänker på våra kunder kostar, med kolstål är en aspekt ökningen av stabiliteten och styrkan hos semitrailern, och en är att minska våra kunders kostnad.


不锈钢 (4).jpg


FUDENG Workshop Översikt

车间 (4).JPG