Egenskaper hos Lowboy Trailer

- Dec 28, 2017-

Låg plattan semitrailer används också i stor utsträckning för transport av olika typer av stål för en mängd mekanisk utrustning, stora föremål, vägbyggnadsutrustning, skrymmande tankar och kraftverksutrustning.

Låg platt

Serieens låga platta semitrailer har platt typ, konkav stråltyp och däckexponerad konstruktion, och den längsgående balknivån antar typ av platta eller gåshals. Rammen är en stegen typ, den längsgående balk sektionen är I-formad, med hög styvhet, högre styrka egenskaper.

Rampallet

Ramplattans huvudplan låg, för att säkerställa transportens stabilitet, lämplig för leverans av olika typer av byggmaskiner, stor utrustning och stål.

Treaxlig balans

Med hjälp av treaxlig balanstyp, dubbelaxelbalans eller styv fjädring är stålfjädern försedd med massbalansblock före och efter, vilket kan göra avböjningen av stålfjädern före och efter samma förändring, så att fram och bak axeln balanseras med våld;

Lågsättande släpvagnsserieprodukter är tillämpliga på en mängd maskiner och utrustning, storskaliga föremål, vägbyggnadsutrustning, stora tankar, kraftverksutrustning, all slags ståltransport, allmänt använd, effektiv och snabb. Fordonet använder den avancerade datorstödda konstruktionsprogramvaran, utför optimeringsdesignen flexibelt olika, enligt användarbegäran utformar ramlagerytan, uppfyller varje slags speciallasttransport.