Steg för att välja en släpvagn

- May 02, 2018-

Steg för att välja en trailer


Först, Känn skillnaden mellan material

Aluminium är ett populärt val eftersom släpvagnar från denna slitstarka legering är lättare och lättare att dra och möjliggör mer nyttolastkapacitet. En lättare släpvagn kan spara slitage på släpfordonet och öka bränsleeffektiviteten.


För det andra, få exakt vad du vill ha och behöver

När du handlar, känner du inte att du är begränsad till vad du ser på partiet. Vissa släpstillverkare tillåter dig att välja de funktioner och alternativ som passar bäst för dig. Förnöja inte. Hitta en tillverkare som fungerar bra för att uppfylla individuella kunders behov.


Tredje, Look Surface och inuti

Det som ligger under ytan är minst lika viktigt som vad som möter ögat. Leta efter all-aluminium unibody konstruktion, vilket gör släpvagnen starkare och mer hållbar. Var noga med att släpvagnen är speciellt konstruerad för den avsedda användningen.


För det fjärde, fråga om finansieringsalternativ

Trailer köpare kan normalt få en rad finansieringsalternativ från återförsäljaren. Liksom bilhandlare finns många incitamentsprogram, inklusive inga räntor och betalningar för en viss tid, tillgängliga. Kolla med din trailer återförsäljare för att lära dig mer om dina finansieringsalternativ.


flatbed semi trailer (1).jpg