Varför fler och fler människor gillar U-form Dump Trailer?

- Jun 03, 2019-

Tippvagnen är lämplig för transport av lös gods, som kol, malm och byggmaterial. Dumpvagnen kan delas upp i två kategorier enligt deras syften. Å ena sidan hör till de tunga och super tunga dumpernät som används för icke-vägtransport, som huvudsakligen tar upp transportarbeten hos stora gruvor och projekt, och används vanligtvis tillsammans med grävmaskiner; Å andra sidan hör arten av den lätta och medelstora gemensamma lastbilen som används för vägtransporter, som huvudsakligen förbinder transport av sand, jord och kol och brukar användas tillsammans med lastaren.

Fördelen med U-formdumpvagnen:

1. Lossa mer rent

Det finns inget hörn av U-typ lastbox, det är inte lätt att hålla fast vid lådan vid lossning, och lossningen är renare.

2. Lätt vikt

Våra vanliga dumpvagnar stärks genom förtjockning av stål. U-formade lastboxar minskar deras dödvikt genom strukturell optimering. Nu är den vanliga U-typen dumpad med höghållfast platta, med tanke på att släpvagnens kropp styrkar, plåtens tjocklek reduceras med ca 20%, dumpvagnens vikt minskas med cirka 1 ton, vilket effektivt förbättrar belastningskvalitetsutnyttjandet koefficient.

3. Stark bärkraft

Höghållfast stålplåt, hög utbytesstyrka, bättre slagkraft och utmattningsbeständighet. För användare av malmtransport kan skador som orsakas av malmstenar till hinken minskas.

4. Låg tyngdpunkt

Tyngdpunkten för den uformade strukturen är lägre, så att ritten är mjukare, särskilt i hörnen, för att undvika att falla gods.

5. Spara däcken

U-formhinken kan bibehålla mitten av varan, däck på båda sidor av kraften är mer enhetlig, vilket bidrar till förbättrad däcklivslängd.

U-formdumpvagnen har låg tyngdpunkt, lyftning är inte lätt att rulla över. Stativet och vagnen har fått nationellt patent och strålkastaren antar 14/8 / 16mm eller konstruerar tungstråle enligt din lastkapacitet vilket väsentligt ökar bärstyrkan. Tyngdpunkten reduceras till 1,3-1,4 meter, vilket inte är lätt att rulla över i leveransen, och samtidigt minskar skadorna på däck, plattfjäder och ram mycket. För mer information, välkommen till förfrågan.