Användning av konfigurationen av tankfartyg

- Dec 10, 2015-

Tankfartyget olje- och gastillgångar återhämtning systemet använder:

Håller på att lastning och lossning, realiseras helt stängd gas återhämtning, vilket begränsar utsläpp av olja och gas i atmosfären. Oljetankern genom lossning slangar vägen lossning, medan gastankar i bensintanken genom baksidan av rörledningen tillbaka till tankfartyget. Oljetankfartyg ska föras tillbaka till oljedepå för bearbetning, för att uppnå syftet med olja och gas återhämtning.

Ubåten ventilen används:

Hav-bottnar ventil serie, även känd som akut avstängningsventil, installerad i botten av tanken, kan ersätta den traditionella monterade tankning för att utföra tankning, så som personal mer bekväm drift, avsnitt, säkerhet och miljöskydd. Ventilhuset kan designa en cut-off groove, i tankfartyg olyckan, avskurna spåret, utan att påverka tätning av tanken under förutsättningen av botten av bilen röret och avskurna, effektivt förhindra oljeutsläpp i tanken, för att säkerställa säkerheten för oljetankar.

Andedräkt ventil användning:

När utandningsventil dumpas på 70o, är tätning bollen i ventilen dumpad för att bilda en effektiv tätning för att hindra oljan från att läcka ut.

Volym olja hål användning:

Installerat på brunnslock av förberedande munnen, kan läggas till mängden olja linjalen eller nivåmätare.

Säkerhetsventil användning:

Designad för tankar, behöver kemiska burkar och andra typer av produktdesign, enligt användaren ange olika öppningstryck att möta olika behov. Huvuddelen är tillverkad av rostfritt stål, korrosionsbeständighet, hög tätning, lämplig för alla typer av miljön.

Anti overflow sensor:

Tillämpning: Anti overflow elektronisk sensor är allmänt tillämpliga på alla typer av container tankar i lufttät fyllning vätska, en säkerhetsanordning för att förhindra att vätska läcker ut och varning i förväg, som installeras på toppen av behållaren tanken, och när oljenivån når varningsgräns, sensorn automatiskt larm och bryta grinden.