Välkommen Vår Nigeria kund besök vår fabrik!

- Jun 26, 2019-

Vår Nigeria-kund besöker vår fabrik den här månaden, han köpte alltid begagnade lastbilsvagnar från Amerika hela tiden. Men han vill prova ny trailer från Kina nu, sade han att Kina lastbilar och släpvagnar är populära än amerikanska och europeiska i Nigeria, även Afrika. Jag tror att han har rätt att välja ny trailer, och jag vill hjälpa min kund att utveckla mer bra affärer i sitt land.

1

Vår fördel för Flatbed Semi Trailer--

1.With väl erfarna semitrailer produktionsföretag att erbjuda högkvalitativa och konkurrenskraftiga priser semitrailer till våra världsomspännande värdefulla kunder.

2. Ett professionellt team som har erfarenhet av internationell marknad och har stark teknisk förmåga att skräddarsy kostnadseffektiv, eftersom vi har mer än 60 Designer och ingenjörer som vår solida stöd. Bland dem har vår tekniska rådgivare mer än 40 års erfarenhet inom trailerfältet.

3. Sälj bra på de internationella marknaderna, såsom den afrikanska marknaden (Sudan, Angola, Zimbabwe, Liberia, Djibouti, Kongo, Kenya, Ghana och andra länder), Mellanöstern, Sydasien och Sydamerika.

4.Two års garanti för alla släpvagnens släp, snabb leverans;

5.Dealing är inte bara att köpa eller sälja, men också bra matchning; Inte bara produkt utan också utmärkt service; Därför kommer vi att vara till din tjänst när som helst, även om midnatt i vår tid.

6. Din beställning kan vara en prioritet i vårt företag när din order är liten / medelstora order eller ditt låga pris.

7. Vi skulle alltid vara tacksamma vad du än skulle vara en "stor fisk för ett litet företag eller en liten potatis till ett stort företag".

initpintu_副本_副本