Välkommen att du kommer till Kina Besök fabriken, känner till vår lågbäddade semitrailer målning!

- Jul 16, 2019-

Denna lågbana semitrailer används normalt för att transportera stora entreprenadmaskiner (som inte kan köras på vägen), såsom grävmaskiner, rullar och kranar. Naturligtvis används lowboys också för att transportera tung last. På grund av trailerns låga tyngdpunkt kan den transportera enorm last och undvika skador på lasten. Vi kan producera semitrailers enligt dina ritningar, eller vi kan tillhandahålla ritningar på din begäran. Vi kommer att erbjuda en högkvalitativ släpvagn åt dig.

Vårt målningssystem är komplett sandblåsning av chassit för att rena rost, 1 skikt antikorrosivt primär, två lager slutfärg Låt oss se bilder för att veta om vår målningsprocess.

Detta är 100 ton lågbädd semitrailer med utvidgat lastdäck för Tanzania-kunder, vi avslutade sin produktion idag och väntar på målningen nu.

Detta är fyra axlar 80 ton lågbädd semitrailer för Nigeria kund, det målade ett lager med anti - frätande prime redan, den röda färgen är den främsta målningsfärgen oavsett vilken färgvagn du behöver.

Detta är 3 axlar standard lågburen semitrailer för Cote d'lvoire kund, om du ser en vacker släpvagn är den redan färdig målad.