Vad gör en Fuel Tanker Trailer säkrare och mindre olycka?

- Jul 10, 2018-

Vad gör en Fuel Tanker Trailer säkrare och mindre olycka?

Har du någonsin tänkt: Varför bränsle tank trailer är en sådan gemensam syn på vägen men sällan leder till olyckor? Det är eftersom fartygen är typ av ett resultat av en matris med teknik som förhindrar spill och större katastrof kan hände.


(FUDENG varumärke bränsle tanker trailer, mycket populär i Tanzania och andra länder i Afrika)


Baffel


Bränsle tank släpvagn är inte ihåliga helt; i stället är det uppdelade med användning av bafflar, som hjälpa skingra kraft vätskan jämnt vid acceleration och bromsning. En lastbil skulle välta lätt utan baffel, som dynamiken i lastbil skulle variera från som finns. Metoden baffel design gör bränsle tankfartyget trailer mycket säkrare att köra.


Säkerhetsventiler


Bränsle tank trailer utrusta en mängd säkerhetsventiler fast i botten för att dränera tankfartyget säkert. Om alla fordon går under kroppen, vilket händer ganska ofta. Det kan tyckas vara en liten säkerhet arrangemang; Det har dock hjälpt undvika många olyckor.


Bromsassistans och låg tyngdpunkt


Bränsle container släpvagn till salu levereras numera med medhjälpande bromssystem, som säkerställer i fall av kraftig inbromsning, tankfartyget inte rulla över eller en drivrutin inte förlorar kontrollen över styrningen, även i blåsiga och hala förhållanden. Dessutom stannar lägre tyngdpunkten tank släpvagn att stjälpa.


Speciella brunnslock


Sådana lock låt tank andedräkt i fall av olyckor, välter, och brand. Brunnslock kan trycket eller ångor som ackumulerats i tanken att fly utan betydande förlust till som finns. Brunnslock är anledningen tankfartyget i händelse av brand inte explodera först istället bränna jämnt, vilket ger tid till brand brigad för att styra brand.

Så är en bränsle tanker släpvagnar mycket mer sofistikerad bärare än du tror.


fuel tanker trailer.jpg


FUDENG TRAILER är en specialiserad släp och lastbil leverantör och tillverkning i Kina. Läs mer om oss

www.chinatrailerfactory.com

Välkommen för att kontakta oss

E-post: allision@fudengtrailer.com

WhatsApp/Viber/Wechat: + 86 18560217989