Varför fler och fler människor skulle vilja ha Semi Trailer med luftfjädring?

- Aug 04, 2018-

Varför fler och fler skulle vilja ha semi trailer med "Air Suspension "?


I framtiden kommer släpvagnen att upphängas med luftfjädring. Jag tror att alla inte känner till ordet "luftfjädring". Idag vill jag ge dig en kort förklaring av fördelarna med luftfjädring, och det är också bekvämt för alla. Ett bättre val när du köper en semitrailer i framtiden. Som namnet antyder är luftfjädringen helt enkelt en suspension med en luftfjäder som det elastiska elementet. Den mest uppenbara funktionen är airbagens luftfjäder. Vilka är fördelarna med luftfjädring?


QQ图片20160921183235.jpg


För det första är en av de största fördelarna med lättviktsluftsupphängning att den är lättare än traditionell lövfjädring. Detta är ett viktigt skäl för vanliga användare att vara uppmärksamma på luftfjädring. De lätta fördelarna med suspensionen är uppenbara.


Flabed trailer (314)_副本.jpg

För det andra är resan stabil. Jämfört med lättvikten är användningen av luftupphängda fordon stabilare. Detta är mer värdig uppmärksamhet. Luftfjäderns elastiska koefficient är att vårens mjuka och hårda energi kan justeras automatiskt efter behov. När fordonet kör med hög hastighet är luftfjädern härdad för att förbättra fordonets stabilitet. När vägen är dålig blir luftväskan mjuk och förbättrar fordonets komfort. Justeringen av krockkudden säkerställer också att släpvagnens höjd är konstant, vilket bidrar till varornas säkerhet.


Flabed trailer (7).jpg


För det tredje kan den höjas och sänkas; lyftningen kan utföras i två aspekter. Först kan axeln lyftas med luftfjädring, vilket är fördelaktigt för att minska däckslitage och bränsleekonomi, och är speciellt lämplig för arbetsförhållanden med ensidig avluftning.


Vårt företag är specialiserat på tillverkning av alla typer av lätta semitrailers. Det adopterar Shanghai Bao Steel T700 höghållfast stål, som har egenskaper som lätt vikt, utmattningsmotstånd, snedvridningsbeständighet, deformationsmotstånd och hög säkerhet.


Om du behöver köpa semitrailer i framtiden, vänligen kontakta FUDENG


Telefon: +86 185 6021 7989 (Viber / Whatsapp / Line / Imo)

E-post: allison@fudengtrailer.com