Trailer för bränsleoljetank

Semitrailer med FueloOil tank används huvudsakligen för transport av bränsle, olja, diesel, vatten osv. Annan vätska. Kapaciteten är valfri, vi accepterar också anpassade semitrailers. Materialet i semitrailer för oljetankfartyg kan vara kolstål, aluminiumlegering, rostfritt stål (SS304), vilket är valfritt.

Produktinformation

varmförsäljande 3 axlar 45000 liters släpvagn för tankolja för Malawi-marknaden

Släpvagnar med tankolja består alltid av kolstål, rostfritt stål och aluminium och sträcker sig från 20000 liters till 65000 liters i storlek. Även om vissa bränsletankar bara har ett fack för att lagra bränsle, består de flesta moderna tankar av fyra, fem eller sex för att tillåta olika gods eller olika kvaliteter av samma typ av produkt att laddas samtidigt, vid behov . Dessa släpvagnar är utrustade med stora plattor som sträcker sig från sidan känd som bafflar, som är försedda med hål, och tillåter vätskerörelser att sakta under manövrering, såsom retardation och vassa svängar. För att skydda mot överfyllning av tankar har dessa enheter ett skullsystem. De har också ett ångåtervinningssystem för renare, snabbare och säkrare lastning och lossning. Standardbelastningar inkluderar diesel, petroleum (bensin), etanol och fotogen.

Detta är 3 axlar 45000 liter bränsleoljetankvagn för vår malawi-kund, vi designar luftfjädring L1 och ett superdäck enligt kundtransportbehov.

Vi levererar trailern med Bulk Cargo från Tianjin Port till Dar-es-Salaam Port.

Ser vi våra leveranslösningar, har vi Bulk Cargo, RORO och Flat Rack för släpvagnsvagn med normal kapacitet för bränsleoljetank, längden bör inte överstiga 11,7 meter, med andra ord, tankvagnens kapacitet bör inte överstiga 54000 liter, då kan vi fraktar det med Flat Rack.

Vi har också många certifieringar enligt europeisk standard, som CE, ISO, ADR, DOT och så vidare. Välkommen till din förfrågan om du är intresserad av våra produkter!

Hot Tags: trailer för eldningsoljetank, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like