60tons dumper

60tons dumper

En bakre tippvagn som också kallas en bakre tippvagnshanterare arbetar genom att lasten lossas mot baksidan. De brukar användas för att bära byggmaterial som sand och stenar samt andra material som kol. Idealt kan du använda den för att ladda industriella råvaror eller någon annan ...

Produktinformation

En bakre tippvagn som också kallas en bakre tippvagnshanterare arbetar genom att lasten lossas mot baksidan. De brukar användas för att bära byggmaterial som sand och stenar samt andra material som kol. Idealt kan du använda den för att ladda industriella råvaror eller annat solidmaterial som används vid konstruktion. Den bakre tippdesignen är avsedd att underlätta avlastningsprocessen. När baksidan av din släpvagn är låst kan du ladda din last i den positionen. När du kommer fram till ditt resmål blir den främre sidan av tippvagnen upptagen och får din last att släppa från baksidan. Hinken på din tippvagn har byggts med en tjockare stålplåt för att hålla lasten i lasten som vanligtvis är av hårda material. På så sätt hindrar den hårda stålplåten lasten att skada din släpvagn.

4 axlar 45cbm U-formdumper med lyft framaxel för Burkina Faso-kund

5 axlar 45cbm U-formdumper med lyft framaxlar för Ghana-kund

Tippvagnen är tillverkad av högkvalitativt stål, avancerad teknik och strikt produktionsprocess. Tippvagnens konstruktion är rimlig, prestanda är pålitlig, operationen är enkel och utseendet är vackert. Semitrailerram är stråle - genom konstruktion, längdriktad rak eller snäckskal typ. Banhöjden är svetsad från 400 mm till 550 mm manganplatta. Den längsgående balken är svetsad med automatisk nedsänkt bågsvetsning, rammen skjuts sprängd, strålen tränger in i längsgående strålen och svetsar hela. Suspensionen antar icke-oberoende stålplattformmonterad stel suspension (valfri luftfjädring), som består av en serie stålplattfjädrar och upphängningsstöd, med skälig struktur, stark styvhet och hållfasthet som används för att stödja lasten och minska påverkan . Kvaliteten på produkten är pålitlig, allmänt använd, har blivit medium och långdistansfordonsmodeller. Den används främst för transport av tunga och bulktransporter med medel och långväga. Hela fordonet är optimerat med hjälp av avancerad datorstödd konstruktionsprogram, och ramen analyseras med ändamålsenlig metod enligt kraven i fordonets lagerkvalitet. Välkommen att besöka vår fabrik kontrollera vår produktionsprocess.

自卸 5_ 副本

Kina Shandong Fudeng Automobile Co, Ltd finns med mer än 20 års erfarenhet och professionella team, vi har den mest avancerade utrustning för att producera semitrailers. När du är fri, välkommen att besöka vår fabrik, vi kan hämta dig från Jinan flygplats och järnvägsstation, vi ser fram emot att etablera ett långsiktigt företag med dig.

kundbesök

Hot Tags: 60tons dumper, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like