Dump Semi Trailer

låg tyngdpunkt, hög lyftkraft, utmärkt prestanda, pålitlig kvalitet, låg underhållsgrad

Produktinformation

U form dumper semitrailer har många funktioner:

1. Lossa renare Det finns inget hörn av U-typ lastbox, det är inte lätt att hålla fast vid lådan vid lossning och lossningen är renare.

2. Lättvikt Våra vanliga dumperlängder stärks genom förtjockning av stål. U-formade lastboxar minskar deras dödvikt genom strukturell optimering. Nu vanligt U-dumpa använder höghållfast plattan, under förutsättning att dragfordonets kropp är styrka, sänks tjockleken på plattan med ca 20%, dumpvagnens vikt minskas med cirka 1 ton, vilket förbättrar belastningen effektivt kvalitetsutnyttjande koefficient.

3. Stark bärkraft Höghållfast stålplåt, hög avkastningsstyrka, bättre slagkraft och utmattningsbeständighet. För användare av malmtransport kan skador som orsakas av malmstenar till hinken minskas.

4. Låg tyngdpunkt Tyngdpunkten för den uformade strukturen är lägre, så att ritten är mjukare, särskilt i hörnen, för att undvika att gå ner i gods.

5. Spara däck U-formhinken kan bibehålla mitten av varorna, däcken på båda sidor av kraften är mer enhetliga, vilket bidrar till förbättrad däcklivslängd.

Vi har också fyrkantig form hållbar och stark dumper semitrailer till salu

dumper tippvagn trailer

Vi har ett perfekt kundservicenätverk för att erbjuda kunderna ett komplett utbud av tjänster från pre-sales till after sales, för att hjälpa kunderna att få de mest tillfredsställande produkterna, för att kunderna ska kunna använda produkterna på ett bekvämt och snabb lösning på alla problem som uppstår, och få vår tankeväckande service.

Alla tillbehör tillverkas av kända tillverkare hemma och utomlands och köps, inspekteras och används i strikt överensstämmelse med kraven i kvalitetssystemdokument, vilket säkerställer hela fordonets goda resultat.

Vänligen kolla feedback från våra återförsäljare

kundens feedback

Vi kan designa en säker och ekonomisk fraktlösning för varje kund.

fraktlösningHot Tags: dumper semitrailer, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like