Dump Tipper Trailer

Dump Tipper Trailer

låg tyngdpunkt, hög lyftkraft, utmärkt prestanda, pålitlig kvalitet, låg underhållsgrad

Produktinformation

Bakre tippvagn är den nya typen av dumper semitrailer utvecklad av vårt företag. Den har en låg tyngdpunkt, lyftning är inte lätt att rulla över. Stativet och vagnen har erhållit det nationella patentet, och giret antar 14/8 / 16mm, vilket ökar lagerstyrkan kraftigt. Tyngdpunkten reduceras till 1,3-1,4 meter, vilket inte är lätt att rulla över i leveransen, och samtidigt minskar skadorna på däck, plattfjäder och ram mycket.

Vagnen adopterar läget för smal front och bred rygg. Enligt triangelprincipen, när vagnen lyfts, är tyngdpunkten relativt koncentrerad, och dess sido- och hörnlinjer är lutade mot en viss vinkel. När den stora lådans sido- och hörnlinjer är vinkelräta mot marken, skiljer sig båda sidorna på bottenlinjen med 10 centimeter, det vill säga att den stora lådan inte kommer att vända om. Den smala främre och bakre delen av den stora lådan bidrar mer till lastning av varorna, vilket inte är lätt att blockera och till och med glida ner varorna så att situationen på ena sidan ner och ena sidan inte kommer att uppstå.

Tippens oljecylinder är HYVA-märke importerad från Nederländerna, dess materialstyrka är mycket högre än vanlig oljekylkvalitet, garanti för ett år.

Vi har också Howo truckhuvud att dra tippvagn trailer om du är intresserad.

新建文件夹1532499114843_9e0c89b6bdeb308505abec952a93813f_副本

null-37ed9850e5939ac8_副本

Vår fabrik anser att försiktig och omtänksam service och ständig innovation av produktteknik och lika viktigt, alltid med "100% kundnöjdhet" som vår affärsprincip med "kvalitet ja livslängd" som vår kärnverksamhet, för varje användare större bekvämlighet och tillfredsställelse, service system för att säkerställa att vi kan erbjuda tillfredsställande service för varje användare, omfattande pre-sale, försäljning, efter försäljning system för att lösa alla dina problem, företaget med sin starka tekniska kraft, avancerad bearbetningsteknik, överlägsen produkt kvalitet, tillfredsställande service efter försäljning, för samhället erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, med ett stort antal kundigenkänning.

Hot Tags: dumper tippvagn trailer, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like