U Form Dump Trailer

U Form Dump Trailer

Tippvagnen är tillverkad av högkvalitativt stål, avancerad teknik och strikt produktionsprocess. Bilens konstruktion är rimlig, prestanda är pålitlig, operationen är enkel och utseendet är vackert.

Produktinformation

Tippvagnens kvalitet är pålitlig, allmänt använd, har blivit medel- och långdistansfordonsmodeller. Den används främst för transport av tunga och bulktransporter med medel och långväga. Hela fordonet är optimerat med hjälp av avancerad datorstödd konstruktionsprogram, och ramen analyseras med ändamålsenlig metod enligt kraven i fordonets lagerkvalitet.

Varför fler och fler människor gillar U-formdumpare i stället för Square-formdumpare?

1. Lossa mer rent

Det finns inget hörn av U-typ lastbox, det är inte lätt att hålla fast vid lådan vid lossning, och lossningen är renare.

2. Lätt vikt

Nu är den vanliga U-typen dumpad med höghållfast platta, med tanke på att släpvagnens kropp styrkar, plåtens tjocklek reduceras med ca 20%, dumpvagnens vikt minskas med cirka 1 ton, vilket effektivt förbättrar belastningskvalitetsutnyttjandet koefficient.

3. Stark bärkraft

Höghållfast stålplåt, hög utbytesstyrka, bättre slagkraft och utmattningsbeständighet. För användare av malmtransport kan skador som orsakas av malmstenar till hinken minskas.

4. Låg tyngdpunkt

Tyngdpunkten för den uformade strukturen är lägre, så att ritten är mjukare, särskilt i hörnen, för att undvika att falla gods.

5. Spara däcken

U-formhinken kan bibehålla mitten av varan, däck på båda sidor av kraften är mer enhetlig, vilket bidrar till förbättrad däcklivslängd.

3 axlar 38tons U formen dumper trailer för Nigeria kund

4 axlar 50tons U form dumper trailer för Senegal kund

4 axles U dump trailer

5 axlar 80tons U-formdumper till Ghana-kund

U Form Dump Trailer

Hink

Form

U form

Dimensionera

8,87m × 2,5 × 3,5m (Utanför) eller anpassad

Payload

40T-100T

Tara vikt

Ca 10T-16T

Lyftsystem

HYVA oljecylinder

King Pin

JOST 2.00 eller 3.5 tums bult-in king pin

Suspension

Mekanisk suspension / luftfjädring

Bladfjäder

90mm (W) * 16mm (T) * 10 lager

Fälg

8,5-20,9,0-20,8,25-22,5,9,0-22,5 valfritt

Däck

11,00R20,12,00R20,11R22,5,12R22,5,315 / 80R22,5, 385 / 65R22,5 valfritt

Tillbehör

En standard verktygslåda och reservdäck

Förpackning och frakt

Målning

Komplett Chassis sandblästring för att rengöra rost,

1 skikt av korrosionsskyddande skikt, 2 skikt slutfärg

Leveransvillkor

Genom Bulk Cargo / RORO / Flat Rack

Välkommen du besöker vår fabrik, så kan du hitta bästa trailer som du behöver. Vår fabrik anser att försiktig och omtänksam service och ständig innovation av produktteknik och lika viktigt, alltid med "100% kundnöjdhet" som vår affärsprincip med "kvalitet ja livslängd" som vår kärnverksamhet, för varje användare större bekvämlighet och tillfredsställelse, service system för att säkerställa att vi kan erbjuda tillfredsställande service för varje användare, omfattande pre-sale, försäljning, efter försäljning system för att lösa alla dina problem, företaget med sin starka tekniska kraft, avancerad bearbetningsteknik, överlägsen produkt kvalitet, tillfredsställande service efter försäljning, för samhället erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, med ett stort antal kundigenkänning.

Hot Tags: du formar dumper, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like