Side Tipper Trailer

Side Tipper Trailer

Våra ptrailers köps, inspekteras och används i strikt överensstämmelse med kraven på kvalitetssystemdokument, vilket säkerställer hela fordonets goda resultat.

Produktinformation

Hot selling 3 axlar 40 kubikmeter sida tippvagn trailer

Funktionerna hos sidotippare trailer--

Teknik, processer, material och rammens övergripande struktur ärverger fördelarna med andra påhängsvagnar på banans material med hjälp av 400 mm till 550 mm manganplåtsvetsning, oberoende av att hänga med stålplattforms suspension , med en serie bladfjäder och hängande piedestal, med stark styvhet och hårdhet, brukade sakta ner belastningsbelastningen. Ramplanets och plattformens huvudplan är lågt, vilket garanterar transportens stabilitet och är lämplig för att transportera alla typer av byggmaskiner, stor utrustning och stål. Med hjälp av treaxlig balanstyp, dubbelaxlig balansering eller styv fjädring finns det ett massbalansblock mellan fram- och bakfjädrarna, vilket kan göra avböjningen av fram- och bakfjädrarna ändras lika mycket och göra fram och bakaxlar har samma kraft. Koldioxid gas inverter svetsning; Hela ramen är skuren för att göra fordonet vackrare.

Boxkroppen har dammpannaform och rektangulära två. Den har egenskaper med hög hållfasthet och stark lyftkraft.

1. Den är tillämplig på transporter av bulkgranulära varor som kol, malm och byggmaterial, vilket effektivt kan förbättra lastning, lossning och transportkapacitet.

2. Ramkonstruktionen är rimlig, hantverket är avancerat, bilkroppen antar höghållfast kall korrugerad stålplåt, ingen skelettstruktur, karossens höjdval, lastutrymmet är stort.

3. Multicylinderlyftning, annan självhjälpscylinder, med dora. Tung belastning och andra egenskaper.

4. Bilen är lämplig för väg-, järnvägs-, vattenkraft, hamntransporter och mineralresurser av olika bulklasttransporter.

3 axlar 40 kubikmeter sida tippvagn med "5 + 1" oljecylinder

4 axlar 40 kubikmeter sida tippvagn med lyft framaxel

Huvuddetaljer med hög specifikation--

3 axlar FUWA märkesaxlar, anpassar sig till dåligt vägtillstånd i Afrika

Multi-pupose kontrollventilbox kan upp och ner tipplådan

Vårt företag har stark konkurrens på marknaden och forsknings- och utvecklingsmöjligheter, med ett ljudkvalitetssystem och modern testutrustning, är en samling av släpvagnsforskning och utveckling, produktion, försäljning i en av de professionella företagen. Vi tillhandahåller alltid bästa fraktlösning för att spara fraktkostnad för vår kund, våra släpvagnar har erkänts av många kunder och återköpsfrekvensen är ganska hög, välkommen din förfrågan!

Hot Tags: sida tippvagn trailer, Kina, tillverkare, till salu

Förfrågning

You Might Also Like